Välkommen till Caromio, en blogg om resor, hotell och konferens.

Bra hotell i Göteborg


skrivet den 10 maj av Johanna, klockan:16:05
Välkommen till Caromio, här tänkte jag skriva lite om mina funderingar kring resor och hotell. För tillfället försöker jag hitta ett bra hotell i Göteborg, gärna ett hotell nära Liseberg. Tänkte tillbringa en helg i juni i Göteborg och skulle gärna vilja bo så nära affärer, restauranger och sevärdheter som Liseberg och Universeum som möjligt. Dock helst utan att behöva lägga hela semesterkassan på boendet. Men att hitta rätt hotell verkar besvärligt, särskilt som jag inte känner till Göteborg särskilt bra. Jag önskar att det fanns en hotellbokningssajt där jag kunde välja vilka platser och sevärdheter i tex Göteborg som jag är intresserad av och sedan få upp en lista över hotell som ligger på lämpligt avstånd från de flesta av dessa. Nu måste jag istället lägga massor av tid på att läsa på varje hotells hemsida, titta på kartor, etc.

Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed