Välkommen till Caromio, en blogg om resor, hotell och konferens.

Hotell i gamla stan i Stockholm


skrivet den 17 maj av Johanna, klockan:13:54

Fortsätter att titta på hotell i Stockholm och funderar på hur mycket extra det är värt att betala för ett hotell som ligger i gamla stan. Gillar verkligen gamla stan i Stockholm och om jag väljer ett hotell där så finns massor av roliga restauranger, kaféer och affärer på bekvämt gångavstånd. Att välja ett billigare hotell en bit utanför centrala Stockholm skulle troligen innebära att jag fick tillbringa en hel del tid med att åka buss eller tunnelbana för att ta mig till restauranger, kaféer och affärer men å andra sidan skulle jag ha mer pengar kvar att göra av med när jag väl kommer dit.


Be the first to rate this post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed