Välkommen till Caromio, en blogg om resor, hotell och konferens.

Personlig assistent i Stockholm!


skrivet den 23 jan av Admin, klockan:14:57

Jag behöver hitta ett bra LSS boende i Stockholm så jag har gjort mitt yttersta för att hjälpa en vän i nöd och hitta en personlig assistent i Stockholm. Egentligen är jag inte så insatt själv men min vän har bett mig om hjälp så jag har:

  • Googlat
  • Frågat lite folk
  • Mailat lite olika behandlingshem

Det gäller hennes bror som hon älskar över allt annat och vill ska ha förutsättningen till ett bättre och enklare liv. Därför är det väldigt viktigt med ett bra boende. Det verkar som att hon vill ha så många alternativ som möjligt och jag tror att tanken är att hon vill kunna åka ut på besök till de olika ställena för att kolla läget och även få träffa personalen.

Jag ska hjälpa min kompis och bli den bästa vännen genom att hitta en bra personlig assistent i Stockholm, närheten av där hon bor!


Currently rated 5.0 by 1 people

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Comments are closed